BUSINESS INEDIT! Închiriază BMW și 101 trandafiri pentru selfie! E PE BUNE!

O super afacere stă să explodeze pe piața din Republica Moldova și promite să se extindă și în România. Luxury Rent, afacerea despre care vorbim, a pornit de la ideea a patru tineri din Chișinău. Bărbații s-au hotărât să răspundă cerințelor doamnelor și domnișoarelor din ziua de azi și să închirieze flori pentru selfie-uri: fetele au la dispoziție 10 minute pentru a-și face poze cu 101 trandafiri, la prețul de 300 de lei. Totodată, în acest preț, doritoarele pot beneficia și de poze în BMW-uri. Mai mult decât atât, la prețul de doar 50 de lei, fetele pot adăuga pe lângă buchetele de trandafiri și cutiuțe iPhone, Swarovski, Laboutin, Gucci, Dolce&Gabbana, Chanel, Guess, Armani, Tiffany&Co.

Deși pare a fi vorba despre o glumă, afacerea este cât se poate de reală. Contactat de redactorii Sursata.ro, unul dintre tinerii care au pus bazele acestui business, Vlad, a declarat că el împreună cu cei trei colegi ai săi, au luat această hotărâre în urmă cu câteva zile, în timp ce se aflau la o cafea și discutau despre idei de afaceri: „Noi facem asta deocamdată doar în Chișinău. În urmă cu trei zile ne-a venit această idee de afacere, în timp ce ne aflam într-o cafenea. Am spus că ar fi bine să încercăm, pentru că mentalitatea din ziua de azi coincide cu serviciile pe care vrem să le oferim.”, a declarat Vlad pentru Sursata.ro.

Unul dintre anunțurile de promovare ale business-ului sună cam așa: „Chirie de lux. 101 de trandafiri pentru o poză deosebită în Instagramul tău. Pentru comenzi, scrieți în direct.”

Deși afacerea a început de ieri, tinerii au foarte multe cereri de la domnișoare dornice să se fotografieze. Conform protv.md, deja 7 cliente au dat bani pentru decorul luxos. Businessul a pornit cu investiții minime. Tinerii cheltuie bani doar pe buchetul de trandafiri, care trebuie înlocuit periodic. Totodată, restul „recuzitei” nu costă- cutiile de Swarowski sunt goale, iar BMW-urile - un seria 5 si un seria 6 decapotabil - sunt ale fondatorilor, potrivit protv.md. Iar dacă dorești să îți faci iubitul gelos, poți opta și pentru un braț  sau o ceafă de bărbat care să apară în fotografiile tale. 

Dacă vă este teamă că veți fi dați în vileag, nu trebuie să vă faceți griji. Cei patru tineri asigură confidențialitatea clienților. Cererile vin de la tinere cu vârsta cuprinsă între 17 și 28 de ani. Vlad ne-a dezvăluit că au primit o cerere chiar și de la un bărbat, semn că nu doar femeile sunt doritoare să se fotografieze în BMW-uri, cu buchete de flori și multe altele. 

Băieții nu exclud posibilitatea extinderii afacerii și în România, mai ales că doamnele și domnișoarele de pe plaiurile mioritice, sunt adepte ale acestui stil de viață.