Burlăciţele de succes ale Argeşului

Singure, puternice şi independente. Argeşul este foarte bogat în femei de succes, care şi-au construit visurile prin propriile puteri. Unele dintre ele sunt singure, fie pentru că au ales să iasă dintr-o căsnicie, fie pentru că nu au găsit o persoană la fel de puternică precum ele, care să le accepte independenţa şi să le încurajeze ambiţiile. În plus, sunt şi frumoase, şi deştepte. Poate că lista ar fi mai lungă, însă nici noi nu le putem şti pe toate.

# Flori Grigoraş

La cei 46 de ani ai săi, este plină de energie şi cu viziune, cunoscută atât pentru cariera profesională, cât şi pentru evenimentele de strângere de fonduri în care s-a implicat. Este fondatoarea şi managerul firmei Andralex, societate specializată pe consultanţă pentru mediul de afaceri, scriere de proiecte şi accesare de bani europeni. Flori Grigoraş este o femeie de afaceri, dar şi mama a doi copii minunaţi, care au înflorit sub aripa ei şi cu care are motive de a se mândri. În spatele zâmbetului cuceritor pe care Flori îl afişează de fiecare dată se ascunde însă multă luptă şi suferinţă. La vârsta de 33 de ani, a trecut printr-un divorţ, ieşind dintr-o căsnicie de 11 ani, divorţ care a fost urmat de o depresie. Şi-a împărtăşit public această traumă, dorind să dovedească, prin propriul exemplu, femeilor care trec prin episoade similare, că există viaţă şi după divorţ. Pentru o emisiune TV, a recunoscut că este o femeie curtată, iar bărbatul care va fi alături de ea va trebui să simtă că ea are nevoie de el şi reciproc.

# Mari Pană

Emană o delicateţe aparte, hipnotizantă, ce nu îi ştirbeşte însă autoritatea, fiind o fire extrem de puternică. Cu o siluetă de fotomodel, cu ochii săi fascinanţi, mereu îmbrăcată impecabil, Mari Pană stârneşte multe pasiuni şi nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Din 2012 ocupă funcţia de director adjunct al Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Argeş. Întreaga sa carieră, atât profesională, cât şi politică, denotă o persoană cu picioarele pe pământ, exigentă atât cu ea, cât şi cu cei din jur. Este o femeie independentă, o mamă dedicată, ce îşi creşte fiul pe principiile sănătoase învăţate de la părinţii săi, care mizează, în tot ceea ce face, pe bun-simţ şi educaţie. După o căsnicie de 5 ani, începută la o vârstă fragedă - 20 ani, Mari Pană a avut curajul să divorţeze, când relaţia a devenit toxică. În prezent, cel puţin din cât ştim noi, este singură, iar cei care o văd ca pe o posibilă parteneră de viaţă trebuie să ştie că este extrem de stăpână pe sine şi ambiţioasă.

#Maria Dinu

Foarte discretă în viaţa publică, dar extrem de activă în domeniul în care activează, Maria Dinu este unul dintre cei mai energici oameni din administraţia publică judeţeană. Cei care o curtează trebuie să ştie, de la bun început, că aceasta este „căsătorită” cu locul de muncă, fiind genul „workahoolic”. Aceasta s-a format în cadrul Consiliului Judeţean, iar acum deţine funcţia de administrator public al judeţului, un post cu o foarte mare responsabilitate, pe care şi-a asumat-o de când s-a înscris la concursul de ocupare a funcţiei. Este cunoscută pentru simţul umorului, unul foarte rafinat, bibliofilă, foarte exigentă şi pretenţioasă la capitolul cultură generală şi cunoaşterea gramaticii limbii române. Acestea sunt două „bariere” puse celor care vor să îi ajungă la inimă.

# Gabi Zoană

Proaspăt europarlamentar, Gabriela Zoană este greu de prins în ţară, în primul rând. Frumoasă şi independentă, cu o mare putere de acţiune, a reuşit să îşi atingă toate ţintele pe care şi le-a stabilit. Avocat de carieră, lector universitar, director adjunct al Registrului Comerţului, la nivel naţional şi, de la începtul anului, europarlamentar, arată ca o femeie greu de abordat. Îi place să se facă remarcată oriunde pune piciorul şi, în acest sens, la începutul lunii septembrie a organizat un eveniment uriaş în Parlamentul European, unde a dus, chiar din Argeş, produse şi preparate tradiţionale, de la vin la fructe şi costume populare, marcând o premieră pentru această instituţie. Mai mult, a fost o sursă de inspiraţie, acum anunţând şi alţi eurodeputaţi români evenimente similare, care să îl continue pe al ei. Este foarte vizibilă în mediul public, din perspectiva profesională, însă foarte discretă ca viaţă personală. Are o fată ce îi moşteneşte frumuseţea şi ambiţia. Este burlăciţă şi, probabil, va fi mai greu să lege o relaţie în această perioadă, mai ales că se află tot timpul între Piteşti şi Bruxelles.

# Irina Nicolescu

Cea mai recentă intrare pe lista burlăciţelor este Irina Nicolescu, fostă Vasilică. Cu circa o lună în urmă, aceasta a divorţat de soţul său, Radu Vasilică, cu care a avut o căsnicie destul de lungă şi pe care îi mai leagă doar fiul lor. Într-o formă de invidiat, acesta este foarte „low-profile” şi nu s-a afişat în viaţa publică mai deloc, deşi era soţia unui om foarte expus prin prisma carierei lui politice, de parlamentar. În prezent, Irina Nicolescu își continuă cariera profesională în cadrul ADR Sud-Muntenia și pare să îi priască divorțul, fiind toată numai un zâmbet.

# Andra Voinea

Un alt new-entry este şi Andra Voinea, una dintre fostele câştigătoare ale concursului de frumuseţe „Regina Piteştiului”. Cu mulţi ani în urmă, aceasta a cucerit inima unui burlac renumit, omul de afaceri Hadi Khoury, unul dintre asociaţii din compania Haditon. Au trăit o poveste de dragoste frumoasă, legată cu o nuntă de poveste şi împlinită cu apariţia a doi copii. Numai că nu a fost să fie iubire fără sfârşit şi relaţia celor doi s-a încheiat printr-un divorţ foarte discret. Andra Voinea este o mămică independentă, râvnită de mulţi bărbaţi, care a rămas, în continuare, discretă şi în banca ei.

# Diana Pînzari

Cu o voinţă de fier, managerul afacerii Gora Art Mobila, este una dintre femeile după care orice bărbat întoarce capul. Este precum argintul viu şi nu stă o clipă locului, iar dacă îşi pune ceva în minte, cu siguranţă obţine, fiind genul pe care îl dai afară pe uşă şi intră pe geam. Nu are timp de relaţii, fiind foarte concentrată pe businessul său pe care încearcă să îl promoveze cu orice ocazie. Diana Pînzari face demersuri pentru a determina consumatorii argeşeni să aleagă produsele locale şi să mizeze pe mobila făcută la comandă, după gusturile şi pe coordonatele fiecărui client, ceea ce oferă un avantaj real, spre deosebire de cea în serie. Este legată de munca ei, lucru ce trebuie ştiut de cei care îi dau târcoale.


# Diana Eftene

Este una dintre cele mai tinere şefe de instituţii. Diana Eftene a câştigat, de curând, concursul pentru şefia oficiului argeşean al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Fost consilier judeţean, preşedinte al Organizaţiei argeşene de Tineret a Social Democraţilor, Diana Eftene este foarte prinsă cu activitatea sa profesională, fiind la început de carieră. Discretă, onestă şi cu mult bun-simţ, dar foarte pasionată de munca sa.

# Ana Săndulescu

O poveste de iubire pasională s-a încheiat cu o căsnicie scurtă. Divorţul dintre Ana Săndulescu şi omul de afaceri Ionuţ Ştefănescu a fost unul neaşteptat, mai ales pentru cei care ştiau că el a renunţat la o altă căsătorie, ca să fie împreună. Ana Săndulescu a trecut de acest episod şi radiază, fiind prezentă la petrecerile cu prietenii prin cluburile renumite din Piteşti şi din Capitală, însă tot singură, după cum arată în pozele pe care le postează.