Burger King revine în România!

Burger King, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din industria fast food, revine în România. Anunțul a fost făcut de grupul AmRest, care operează în regim de franciză mai multe branduri internaţionale, printre care KFC, Pizza Hut sau Starbucks. AmRest, grupul cu restaurante și servicii digitale multi-brand din Europa Centrală și de Est anunță semnarea Acordului de Dezvoltare în privința mărcii Burger King pe piețele din Polonia, Cehia, Slovacia, România și Bulgaria.

Compania urmărește astfel să întărească și dezvolte lanțul Burger King într-o zonă considerată cu potențial. 

"AmRest este operatorul care deţine combinaţia optimă între experienţa de activitate în economiile din zonă şi experienţa de lucru cu brandul nostru, combinaţie care va duce la creşterea Burger King în această regiune cu potenţial ridicat", a declarat David Shear, președintele Burger King pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Potrivit Capital.ro, Burger King a mai fost în trecut prezent în România, piaţă pe care a părăsit-o în 2012, după ce operatorul local al companiei, Atlantic Restaurant System, a intrat în insolvenţă şi a închis reţeaua.

Sursa: observator.tv