(VIDEO) Cei trei argeșeni din Schitu Golești au fost arestați

UPDATE: 15 aprilie , ora 18:00


Cei trei argeșeni, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din Schitu Goleşti,  care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma cercetărilor desfăsurate de poliţişti, au fost reținuți pentru 30 de zile .

Reamintim că cei trei barbați, reținuți în cursul serii de 14 aprilie , în urma perchezițiilor care au avut loc la aceeași dată, pe raza localității Schitu Golești au adus un prejudiciu estimat de aproximativ 50.000 de lei.

Din tot acest prejudiciu au mai putut fi recuperate bunuri în valoare de 35.000 de lei.

Astfel barbații au fost prezentați de către procurorul de caz în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora. 

 

Poliţiştii din Câmpulung și Schitu Golești, împreună cu jandarmii argeșeni, au descins, astăzi, la locuințele a trei persoanebănuite de furt calificat.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada martie-aprilie, cele trei persoane ar fi pătruns prin efracție în mai multe societăți comerciale și locuințe de pe raza  municipiului Câmpulung și a comunei Schitu Golești, de unde ar fi sustras componente de la semiremorci auto şi utilaje, materiale feroase și neferoase, cu scopul valorificării ulterioare la centre de fier vechi.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 50.000 de lei. În urma perchezițiilor au fost recuperate bunuri în valoare de 35.000 de lei.

Cei trei argeșeni, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din Schitu Goleşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma cercetărilor desfăsurate de poliţişti. 

Totodată, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea măsurilor specifice stării de urgenţă, cu amendă contravenţională în valoare de câte 10.000 de lei fiecare.

Cei trei bărbați vor fi duși în fata Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Conform anchetatorilor, în urma cercetărilor, a fost identificat un agent comercial care a primit bunuri fără provenienţă legală, acesta fiind amendat cu suma de 5000 de lei.