Bucurie fără margini! Micuța Alexia a învins boala!

Alexia Soare, fetița în vârstă de numai 5 anișori, care în urmă cu aproape 2 ani a fost lovită de o afecțiune nemiloasă, a învins boala! După ce micuța a  acuzat niște dureri de picioare crunte, s-au făcut investigații, fiind diagnosticată cu neuroblastom cu metastaze multiple.

A fost nevoită să urmeze numeroase tratamente, iar cazul ei a impresionat o lume întreagă. Oameni buni, cu suflet mare, au ajutat-o și au donat sânge, dar și bani pentru Alexia. 

Acum, părinții Alexiei anunță că fetița este mult mai bine, iar la programarea pentru RMN, concluzia raportului medical a arătat că micuța a învins boala:

„Oameni minunati, impartasim cu dvs nesfarsita noastra bucurie. Zilele acestea micuta noastra a avut programarea pentru RMN iar concluzia raportului medical ne-a adus in sfarsit rezultatul pentru care am inaltat rugaminti fierbinti inaintea Lui Dumnezeu.
Rezultatul la care am sperat si in care am crezut cu toata puterea noastra chiar si atunci cand prognosticul era mult prea sumbru. Azi a venit timpul sa ne bucuram de victoria Alexiei pentru care am luptat cu totii, neincetat. Ne inclinam in fata voastra pentru ca ati fost printre cei care au crezut in sansa la viata a copilului nostru si ajutorul pe care ni l-ati oferit , a facut posibila lupta noastra. Concluzia RMN-ului in termeni medicali este -Fara semnal de recidiva sau disiminari secundare- Adica, in acest moment, oficial Alexia a invins boala ! Noi nu avem si nici nu credem ca exista cuvinte prin care sa va descriem ceea ce este in sufletul nostru acum, dupa cosmarul trait. Fericirea noastra este imensa insa, parca ne este teama sa ne bucuram...Stim ca este o boala parsiva care ne-a schimbat in totalitate viata si viziunea dar, mai stim ca acum lupta noastra capata o alta forma. De acum trebuie sa luptam cel putin la fel de mult si sa reusim sa tinem la distanta aceasta boala si Alexia sa ramana sanatoasa.
Va multumim cu tot sufletul si cu toata dragostea pentru ajutor si va rugam sa ramaneti in continuare alaturi de fetita noastra .
Dumnezeu sa ne ajute tuturor !”,
a scris mama Alexiei pe un grup de pe Facebook.