Partide de amor pe Internet! Refuzat de o piteșteancă, a trecut la șantaj

UPDATE:

Un tânăr bucureștean a recurs la șantaj după ce iubita sa din mediul virtual a decis să pună punct așa zisei relații. Fata, o piteșteancă de 22 de ani, a făcut greșeala de a transmite imagini intime și de accepta partide de amor pe care tânărul le înregistra și le stoca.

În momentul în care tânăra a încercat să-l părăsească pe bucureștean, acesta a trecut la șantaj. Piteșteanca și-a luat inima în dinți și s-a adresat Poliției. Agenții au intrat pe fir și, pe 12 martie, l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, urmând a-l duce în fața procurorilor. 

Astăzi, bucureșteanul a fost adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru șantaj. Acum, tânărul este liber, fiind cercetat sub control judiciar.

Un tânăr de 24 de ani, din București, a fost ieri reținut pe bază de ordonanță după ce s-a descoperit că,  în luna septembrie a anului 2018, ”ar fi constrâns o tânără de 22 de ani din Pitești să continue o relație personală anterioară desfășurată prin intermediul rețelelor de socializare, amenințând cu divulgarea unor imagini compromițătoare.” Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au înregistrat pe numele tânărului un dosar penal pentru infracțiunea de șantaj.

CITEȘTE ȘI ... Showroom eMag la Auchan Bradu

Bucureșteanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.