PSD Argeș :

Update

În urma anunțului făcut de către deputatul Mircea Drăghici, în cursul acestei zile, organizația PSD Argeș și-a manifestat surprinderea cu privire la decizia politicianului. De asemenea, organizația județeană transmite că hotărârea îi va fi respectată, mulțumind, totodată, deputatului pentru întreaga sa activitate din cadrul PSD Argeș:

„Astăzi am aflat cu surprindere de decizia colegului nostru, domnul deputat Mircea Drăghici, de a demisiona din cadrul Partidului Social Democrat. Având in vedere faptul că demisia este un act unilateral de voință, nu putem decât sa respectam decizia domnului Drăghici, decizie care suntem convinși ca a fost luată cu toată responsabilitatea. Ii multumim domnului deputat Mircea Draghici pentru întreaga activitate desfasurată în cadrul PSD Argeș și suntem convinși că, chiar dacă a ales sa nu mai facă parte din echipa noastră, va rămâne același bun coleg atașat valorilor social-democrate”, este mesajul PSD Argeș.
 

CITEȘTE ȘI ...  Prin programul Rabla se vor cumpăra și motociclete


 

Deputatul Mircea Drăghici a anunțat, astăzi, că a demisionat din PSD, considerând că este cea mai oportună decizie în acest moment de... reconstrucție pe care partidul îl traversează. Domnia sa a făcut referire în acest sens la problemele de ordin juridic care au apărut în perioada în care a ocupat funcția de trezorier al formațiunii. De asemenea, Mircea Drăghici a menționat în anunțul său public și anumite probleme de sănătate care i-ar fi influențat decizia. Iată cum sună declarația parlamentarului argeșean:

„Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a transmis Mircea Drăghici.