Breaking News! Ion Mânzână - noul președinte PSD Argeș

În această după-amiază, la sediul Filarmonicii din Pitești a fost organizată Conferința extraordinara a PSD Argeș, în cadrul căreia a fost ales noul președinte al partidului. Bătălia s-a dus între Maria Dinu (administrator al județului) și Ion Mînzînă (vicepreședinte Consiliul Județean Argeș), după ce deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat la candidatura pentru funcția de președinte al organizației, anuntând că acesta îl susține pe Ion Mînzînă și echipa acestuia. 

Așadar, în urma votului celor 224 de delegați, noul președinte al PSD Arges este Ion Mânzână.

În sală, social-democrații argeșeni i-au avut alături pe președintele partidului, Marcel Ciolacu, dar și pe Paul Stănescu și Olguța Vasilescu.


Înaintea votului, cei doi candidați au susținut discursuri. Ion Mînzînă a ținut să le reamintească colegilor săi că are o mentalitate de învingător: ”Am mentalitate de învingător, sunt un veteran al bătăliilor electorale. Am un program vast: victoria! Vin în fața dvs cu o echipă cu experiență. Nu mă leg de funcția de președinte. Vreau să conduc această organizație cu dvs., să fim la fel cum am fost. ”

Maria Dinu a vorbit despre viitorul partidului și a subliniat că PSD trebuie să scape de etichetele puse în ultimii ani: ”N-am promis nici funcții, nici nimic. Pot să vă promit mai multă muncă și mai multă organizare, după reguli și după proceduri, pentru că nu prea le mai avem. Trebuie să muncim pentru a scăpa de niște etichete pe care alții ni le-au pus. Dacă nici acum nu înțelegem lecția pe care electoratul ne-a dat-o, vom plăti scump. Îl admir profund pe dl Mînzînă, pe el și pe mulți din echipa dânsului i-aș fi dorit alături. Vom fi colegi indiferent de rezultat.”
De asemenea, Maria Dinu i-a transmis un mesaj și contracandidatului ei: ”Îl respect foarte mult pe domnul Mînzînă și mi l-a fi dorit foarte mult ȋn echipa mea. Ȋl apreciez pentru că a reușit sa strângă lângă dânsul oameni pe care mi i-aș dori în echipa mea. ”