DNA cere închisoare cu EXECUTARE pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a ajuns, marti, la sediul instanţei supreme, pentru un nou termen în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Potrivit ultimelor informații, procurorul DNA a cerut închisoare cu executare pentru liderul PSD, având deja o condamnare cu suspendare în procesul referendumului.

De asemenea, procurorul DNA cere suspendarea procesului pentru Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, pentru că şi-a plătit prejudiciul, cea care conducea DGASPC Teleorman la acel moment.

“Apreciem că în cazul tuturor legea veche este  cea favorabilă. Mai ales în cazul celor cu câte două infracțiuni din cauza regulii concursului. Privind activitatea acestora, noi credem că a fost în măsură să încalce regula instituției publice, iar aceștia au încălcat flagrant statutul funcționarului public, care e o lege primară. Conduita, valorile încălcate, duc la cererea de executare în detenție a pedepsei închisorii”, a declarat procurorul DNA, potrivit Libertatea.