BREAKING NEWS! BRD amână plata ratelor cu 3 luni

BREAKING NEWS! BRD amână plata ratelor cu 3 luni


BRD a anunțat, în urmă cu puțin timp, amânarea plății ratelor cu 3 luni pentru persoanele fizice. Astfel, clienții care au nevoie să beneficieze de astfel de măsuri trebuie să contacteze banca la adresă de mail dedicată - impreuna@brd.ro - sau să contacteze banca online, în secțiunea special creată pe site.

Totodată, companiile micro, care au cifra de afaceri sub 1 milion de euro, și clienții Persoane Fizice Autorizate care sunt afectați temporar de efectele pandemiei de Covid-19, pot beneficia de prelungirea cu 3 luni a facilităților de credit pe termen scurt care expiră în următoarele 3 luni și amânarea ratelor împrumuturilor pe termen mediu și lung, pentru o perioadă de până la 3 luni. Pentru aceste facilități trebuie să contacteze responsabilii lor de clientelă prin e-mail sau telefon.

CITEȘTE ȘI ... E OFICIAL! DACIA ÎȘI SUSPENDĂ ACTIVITATEA!

“Am construit împreună cu clienții noștri până acum și vom fi alături de ei și mai departe. Le oferim acum clienților care se confruntă cu dificultăți, soluții pentru a reduce efortul de rambursare. Vom depăși acest moment împreună”, a declarat Radu Topliceanu, Directorul General Adjunct al BRD Groupe Société Générale, responsabil pentru activitatea Retail, potrivit profit.ro.

BRD mai anunță și că amână cu 30 de zile termenul de plată pentru extrasele emise în perioada 24 martie – 23 aprilie 2020. Amânarea se face atât pentru plata ratei, în cazul cardurilor de credit care au această opțiune, cât și pentru suma minimă obligatorie. Clienții pot rambursa suma în acest interval de 30 de zile dacă își doresc și dacă situația financiară le permite, sau pot aștepta extrasul următor când se va actualiza obligația de plată a acelei luni. Totodată, banca extinde cu 30 de zile perioada de grație pentru plata noilor cumpărături. Astfel, toate achizițiile făcute cu plata integrală, fără rate, după data de 24 martie vor beneficia de dobânda zero în perioada de grație extinsă.
 

Reamintim că și alte bănci din România au decis să ia măsuri pentru a veni în sprijinul celor care nu își pot achita ratele la timp, printre care BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, CEC Bank.