VIDEO! Ambasadorul Serbiei vizită la Spitalul Județean! Declarații...

UPDATE: Ambasadorul Serbiei în România a declarat că va susține familiile victimelor în tot ceea ce ține de spitalizarea acestora, inclusiv a femei care și-a pierdut viața.


Până în acest moment, ambasada nu a fost contactată de familiile femeilor internate. Acesta a precizat că prioritar ar fi să contacteze spitalul și apoi alte instituții.


Medicii l-au asigurat pe ambasador că femeile vor fi îngrijite corespunzător. Una dintre acestea va fi externată luni, iar cealaltă peste 4-5 zile.


Pacientele prezintă contuzii cranio-cerebrale medii.
În cazul femeii decedate, încă nu s-a luat contactul cu familia.


În plus, în cazul anchetei penale, ambasadorul Branko Brankovic a declarat că nu se va implica pentru a nu influența în niciun fel.

UPDATE:  În acest moment, ambasadorul Serbiei în România, Branko Brankovic, a ajuns la Spitalul Județean, împreună cu o delegație de la  Primăria  Pitești.

Branko Brankovic, ambasadorul Serbiei în România, a fost primit de directorul spitalului.

Acesta vizitează cele două victime de naționalitate sârbă, internate în Spitalul Județean Argeș,  în urma cumplitului accident de ieri de la firma Leoni.

Ambele victime au fost rănite grav, însă în acest moment, starea lor este stabilă. Una dintre femei a fost internată, în primă fază, la secția de Reanimare, fiind mutată în acestă dimineață la secția de Neurochirurgie.

Cele două femeii sunt internate în aceeași rezervă. În momentul în care ambasadorul Serbiei în România a intrat în rezervă, una dintre victime dormea, iar cealaltă a exprimat o ușurare la vederea acestuia.

Au rămas să discute în privat, la finalul vizitei ambasadorul urmând să ofere declarații presei.

După acestă vizită, ambasadorul Serbiei va merge la Primăria Pitești pentru a stabili documentația necesară repatrierii trupului neînsuflețit al tinerei de 28 de ani, care a pierit în accidentul de la Leoni.

 

Din informațiile deținute de redactorii SursaTa, s-a confirmat faptul că ambasadorul Serbiei în România, Branko Brankovic, va fi prezent mâine în municipiul Pitești, pentru a se ocupa de procedurile de repatriere a tinerei, în vârstă de 28 de ani, care a murit astăzi în tragicul accident de la Leoni.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! NOI DETALII - ACCIDENT MORTAL: O femeie decedată și mai mulți răniți la LEONI


De asemenea, acesta va merge și la spital, acolo unde sunt internate celelalte două femei din Serbia, victime ale accidentului rutier.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! Tânărul care a provocat tragedia de la LEONI- REȚINUT

Reamintim că, în accidentul petrecut astăzi în curtea firmei Leoni, o femeie de naționalitate sârbă, Ilic Irena, a decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite.