Bradu se digitalizează. Premieră în comună

Premieră pentru cetățenii din Bradu. Anul acesta, an pandemic, digitalizarea este soluția perfectă pentru protecția tuturor locuitorilor din localitatea argeșeană.
Mai exact, brădenii își pot plăti sumele datorate către bugetul local (taxele şi impozitele, amenzile) și online, prin intermediul platformei “ghiseul.ro”. Acest lucru este posibil în urma parteneriatului pe care Consiliul Județean Argeș și  ARA Software Group îl au cu Primăria Bradu. 


“Cetățenii comunei își doreau de foarte mult timp acest lucru. Mă bucur că am reușit să implementăm acest proiect și oamenii nu vor mai fi nevoiți să stea la cozi, Bradu fiind o comună mare. Prin această aplicație oamenii pot vedea ce au de plătit și pot plăti online. În câteva zile vom edita și monitorul local în care vom explica care sunt pașii de urmat pentru accesarea serviciului” – Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

În condițiile actuale, implementarea unui astfel de serviciu le conferă utilizatorilor numeroase avantaje, printre care se numără confortul și rapiditatea, plata putând fi făcută de acasă.