Bradu - Lucrări pentru extinderea rețelei de canalizare pluvială și asfaltări de străzi | Sursa Ta

La Bradu, aprobarea bugetului local aduce după sine și demararea de investiții noi pentru localitate.

„Avem multe proiecte și în acest an, dezvoltarea și creșterea bunăstării comunei și a locuitorilor săi reprezentând o prioritate pentru mine. Suntem o echipă care este pusă în slujba cetățeanului și care va munci pentru modernizarea localității”, a declarat primarul Dan Stroe.


Există o parte din proiecte care sunt deja în derulare și altele ce vor fi începute în curând. Se lucrează la amenajarea trotuarelor pe strada Principală de la Pasarelă până la Aleea Neajlov, dar și la trotuarele de pe porțiunea dintre Târgul Săptămânal până la Valea Geamăna, pe ambele părți ale drumului. Pe strada Merilor s-au finalizat lucrările de introducere a canalizării pluviale și lucrările de asfaltare. Strada Petuniilor se pregătește pentru asfaltare, iar strada Paltinului este deja în proces de modernizare. Pe strada Smeurei s-a introdus rețeaua de canalizare pluvială și a fost asfaltată. Urmează asfaltarea străzii Căliman, iar pe artera care face legătura între strada Busuioc și cea Principală din Geamăna se va introduce canalizare pluvială, încheiată cu asfaltare, lucrări similare urmând a fi efectuate și asupra str. Ghioceilor din Bradu de Jos. 

CITEȘTE ȘI ... Viața bate filmul. Lovit și urcat cu forța în masină - Cum a reușit să scape


Administrația locală anunță și procedura de licitație pentru  obiectivul „amenajarea de ziduri de sprijin la lacul Panduri”, iar strada va fi modernizată. Pe strada CET-ului vor începe lucrările la canalizarea pluvială și vor fi construite trotuare până la cimitir, pe partea stângă, dar și pe partea dreaptă. S-au finalizat lucrările de amenajare a zidurilor de sprijin la lacul Podeanca de pe strada Sabin Iliescu. Urmează modernizarea zonei cu băncuțe, alee, elemente de joacă pentru copii, în limita spațiului disponibil. În zona lacului Ilma se va fora un puț de mare adâncime, cu apă potabilă, ce va deservi locuitorii din zonă. De asemenea, va fi amenajat trotuar în jurul lacului și strada va fi asfaltată. S-a montat iluminat pietonal în zona lacului Buna Vestire, lângă Ioniță. De asemenea, se vor continua lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în toată localitatea.