Bradu: Lucrări la podul peste râul Neajlov!

Localitatea Bradu se află într-o continuă modernizare! Investiții importante se desfășoară în comună: executarea de rețele de canalizare pluvială și menajeră, lucrări de asfaltare, dar și modernizarea Lacului Ilma din Bradu de Sus. 


În Bradu de Sus, pe strada Toporașilor, se construiește un pod peste râul Neajlov. De asemenea, se lucrează la asfaltarea drumului de legătură între strada CET-ului și strada Toporașilor.  De asemenea, a început decolmatarea Lacului Ilma din Bradu de Sus. Lacul a fost curățat și urmează să se toarne ziduri de sprijin, pentru a se consolida malurile. Pe unul din maluri se va executa o rețea de canalizare menajeră. Se va realiza și o amenajare peisagistică: se va asfalta în jurul lacului, se vor face alei, vor fi puse băncuțe și se va amenaja și un loc de joacă. 

 

 


Lucrări de canalizare pluvială pe strada Toporașilor

 

Pe strada Toporașilor se lucrează la amenajarea rețelei de canalizare pluvială, pe o distanță de 500 m. Rețeaua de canalizare pluvială are rolul de a prelua apa din șanțuri, pentru evitarea inundațiilor pe străzile Toporașilor, Andrei Alexandru și CET-ului. 

 


Se lucrează pe strada Mesteacănului

 

Pe strada Mesteacănului se lucrează la realizarea rețelei de canalizare menajeră pe 310 metri și, de asemenea, tot aici, va fi montată și o stație de pompare. 

 


Investiții și pe străzile Gorunului și Liliacului

 

Pe străzile Gorunului și Liliacului se execută rețeaua de canalizare pluvială, pe o distanță de 700 de metri, care va colecta și evacua apa rezultată din precipitațiile atmosferice. De asemenea, urmează lucrări de asfaltare. 

 

 

Strada Serelor - lucrări de amenajare a canalizării pluviale

 

Pe strada Serelor se execută lucrări de amenajare a rețelei de canalizare pluvială, pe o distanță de 900 metri. După finalizarea acestor lucrări va urma construcția de trotuare pe această stradă. 

 

 

 

Strada Cornului – rețea de alimentare cu apă și canalizare menajeră

 

Pe strada Cornului au început lucrările la rețeaua de alimentare cu apă, urmând amenajarea rețelei de canalizare menajeră, pe o distanță de 110 metri. Sistemul de iluminat public va fi extins pentru încă 350 de metri.