Investiţiile au continuat şi în perioada stării de urgenţă la Bradu

În această primăvară, în ciuda crizei sanitare, investiţiile în infrastructura rutieră şi cea de utilităţi a localităţii Bradu s-au derulat în mod normal, fără întreruperi. 

În luna aprilie, s-a finalizat amenajarea  trotuarelor pe strada Tăbăcăriei şi s-a realizat aşezarea pavelelor pe cele de pe strada Principală. 

S-au parcurs şi procedurile pentru execuția lucrărilor la canalizarea pluvială în zona Târgului Săptămânal – Valea Geamăna. 

În curând, vor fi demarate lucrările pentru introducerea  rețelei  de  canalizare pluvială pe strada Principală de la Pasarelă cu drumul DN 65 B – Aleea Neajlov (pe partea stângă, fosta Unitate Militară), ca urmare a finalizării licitației. 

Vor urma lucrările de amenajare a trotuarelor. 

De asemenea, s-a semnat contractul și s-a finalizat procedura de licitație pentru executarea lucrărilor de amenajare hidrotehnică a cursului  de  apă  Gemenița  între  strada  Chitop şi strada  Gemenii.  

Această lucrare prevede montarea de tuburi pe cursul de apă, astfel încât se va crea un drum pe lângă care se va introduce și rețeaua de canalizare menajeră. 

Primăria Bradu anunţă şi demararea proiectului ce are ca obiectiv introducerea rețelei de canalizare pluvială pe strada Gemenii, pe partea stângă, prin continuarea  celei existente până la strada Nucului – Prundu. Este prinsă şi asfaltarea străzii Primăverii 2. 

În această perioadă au fost modernizate, prin reparaţia covorului asfaltic, mai multe străzi din Bradu: Gemenii, Cimitirului, Chitop, Valea Geamăna, intrarea Alunului, Alunului, Castanului, Primăverii, Teilor, Târgului, Pinului.