Bogdan Urucu, piteșteanul de la Survivor România. Războinicul este unul dintre cele mai apreciate modele

Bogdan Urucu, noul concurent din echipa Razboinicilor este unul dintre cei mai ravniti concurenti la Surivivor Romania 2021 pentru felul in care arata.

În viaţa de zi cu zi Bogan Urucu este de profesie polițist. Printre alte calități, condiţia sa fizică de invidiat l-a adus în echipa Războinicilor, la  Survivor România 2021.   El este originar din Pitesti, însă s-a stabilit în Bucuresti de 13 ani. Încă de mic copil a fost atras de sport. Tatăl lui a fost cel care l-a îndrumat în această direcție. La vârsta de doar 4 ani, Bodgan învăța deja să înoate, tatăl său fiind arbitru și instructor de înot.

 

 


Este căsătorit de 5 ani

Bogdan este casatorit de aproape cinci ani. Chiar pe conturile lui de socializare, sotia lui nu apare, cei doi fiind extrem de discreti, Bogdan este foarte fericit alaturi de cea cu care si-a unit destinul. Mai mult, cei doi au si o pasiune in comun si anume calatoriile.

 

Bogdan Urucu a practicat karate in scoala generala si s-a indreptat spre box in adolescenta, sport pe care l-a urmat timp de aproape patru ani. În ceea ce privește studiile, el a absolvit facultatea de Drept. Bogdan activează ca model, dar și ca actor în reclame și videoclipuri. Una dintre marile sale pasiuni este, de asemenea, motociclismul. 

Sursa: kanald.ro