Bogdan Ivan:”Personalul din spitale - EROII acestei perioade grele!”

Liderul filialei Argeș a Pro România, Bogdan Ivan, își îndreaptă gândurile spre cei care se află în linia întâi în lupta cu noul virus care ne-a acaparat viețile și sănătatea. Vorbim despre medicii, asistentele și restul personalului medical, în mâna în care ne putem speranța unei zile mai bune.

Pentru acești oameni, luptători neobosiți, Bogdan Ivan le mulțumește și solicită populației să respecte recomandările autorităților de a sta acasă și de a evita orice deplasare.

”Medicii, asistentele, ca li restul personalului din spitale, cei în mâinile cărora stă sănătatea noastră, a românilor, sunt eroii acestei perioade grele. Lor trebuie să le mulțumim pentru devotamentul și eforturile depuse și ne gândim foarte bine că pentru acești oameni începe o perioadă mai grea decât pentru noi ceilalți.
Haideți să nu-i suprasolicităm și avem grijă de noi și de familiile noastre! Nu trebuie decât să dăm dovadă de responsabilitate și să stăm în măsura în care nu avem urgențe, acasă, așa cum ni se cere.”


 

Același mesaj, atașând poze dramatice pentru un simplu om care se plânge de o restricție aparent simplă, a fost postat si pe pagina de socializare. Denumit ”Ei sunt adevărații EROI in aceste momente grele pentru noi toți! RESPECT si mii de MULȚUMIRI tuturor MEDICILOR pentru tot ceea ce fac!”, Bogdan Ivan atrage atenția tuturor: Să stăm acasă!