Bogdan Ivan: ”PSD-ul lui Dragnea le oferă românilor PÂINE SCUMPĂ și CIRC IEFTIN!”

Încă de la câștigarea alegerilor parlamentare, PSD-ul lui Liviu Dragnea a dat dovadă de incapacitate și incompetență. În aceste zile, social democrații, conduși de Liviu Dragnea, continuă să dovedească faptul că o țară se poate guverna cu PÂINE SCUMPĂ și CIRC IEFTIN. 

Asistăm la un adevărat haos doar pentru ca Liviu Dragnea să își păstreze puterea. Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, cataloghează acțiunile pe care PSD-ul lui Liviu Dragnea le face în ultima perioadă ca fiind ”un CIRC IEFTIN dat românilor.” ”În timp ce România este codașă la accesarea fondurilor europene, fiind absorbit un procent de doar 3-4% dintr-un total de 38,9 miliarde de euro, în timp ce nu avem niciun kilometru de autostradă construit în 2017 și 2018, în timp ce toate prețurile explodează, PSD-ul lui Liviu Dragnea ne oferă PÂINE MAI SCUMPĂ şi CIRC IEFTIN. PSD-ul lui Dragnea a făcut CIRC schimbând 3 premieri în mai puțin de un an, acum ne oferă CIRC realizând și alimentând scandaluri naționale, schimbând toată garnitura de partid, fiind înlăturați toți oamenii care nu se supun ordinelor lui Liviu Dragnea. PSD-ul lui Dragnea este responsabil de majorarea prețului alimentelor cu până la 20%, de scumpirea energiei electrice și a carburanților cu aproximativ 13.%. Din cauza CIRCULUI guvernării, a instabilităților și incertitudinilor pe care le oferă, ROBOR-ul crește, motiv pentru care românii plătesc rate mai mari la bancă, iar leul se depreciază constant în raport cu moneda europeană.”, afirmă Bogdan Ivan, liderul Partidului Pro România Argeș.


Bogdan Ivan remarcă și faptul că într-o perioadă în care țara are o creștere economică, nivelul de trai al românilor scade, din cauza acțiunilor PSD. ”Actuala guvernare își bate joc de creșterea economică și de români. În condițiile în care în anul 2017 România a avut o creștere economică semnificativă, cum este posibil ca prețurile să crească, iar puterea de cumpărare a românilor să scadă? Este posibil din cauza instabilității pe care o oferă guvernarea Dragnea!