Bogdan Ivan – mesaj emoționant la ȋnceput de an școlar!

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a transmis un mesaj elevilor, profesorilor și părinților, cu ocazia ȋnceperii noului an școlar. 

Redăm, mai jos, conținutul integral. 

“Dragi elevi, 
Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să ȋl faceți astăzi, și ȋn fiecare zi, este să credeți ȋn voi. Apoi, aveți ȋncredere ȋn dascălii și părinții voștri. Cu toții vă vor binele și sunt acolo, lângă voi, pentru a vă ghida pașii. Fiecare an școlar este o provocare, dar acesta parcă le ȋntrece pe toate. O veți depăși cu brio, nu am niciun dubiu, pentru că sunteți o generație smart și adaptabilă, care știe să se descurce ȋn orice situație. Indiferent dacă mergeți fizic la cursuri sau dacă faceți școala online, știți deja că trebuie să ȋnvățați pentru a avea succes. Păstrați-vă mintea deschisă față de lucrurile noi pe care profesorii și familia vă vor ajuta să le descoperiți, fiți creativi și originali. 
Veți vedea că tot ce ȋnvățați perioada aceasta o să vă fie de folos, mai departe, la maturitate. 
Am ȋncredere ȋn voi și știu că la finalul anului acesta veți fi mai buni și mai aproape de a vă ȋndeplini visurile. Baftă!
Stimați profesori, 
Sunteți și dumneavoastră ȋn fața celei mai grele provocări din carieră. Vă admir pentru curaj și determinare, pentru că nu v-ați speriat, nu ați renunțat și sunteți și azi la catedră sau la computere. Atât elevii, cât și noi, părinții, avem nevoie de experiența, cunoștințele și ȋnțelepciunea dumneavoastră
”.