Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș- prezent la o conferință a conservatorilor europeni în capitala Azerbaidjanului

În timp ce social-democrații se pregătesc de mega-mitingul ce va începe în mai puțin de o oră în Piața Victoriei din Capitală, liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, alături de, europarlamentarul Laurențiu Rebega și deputatul Nicoale Bănicioiu, precum și alți lideri ai Pro România, se află la Baku, capitala Azerbaidjanului, la o conferință a conservatorilor europeni. 

Evenimentul este organizat de Alianța Conservatorilor și Reformiștilor din Europa deoarece este membru al Grupului ECR (Conservatorii și Reformiștii Europeni) din Parlamentul European, al treilea ca mărime din Legislativul de la Bruxelles.
Printre vorbitorii de la conferință se numără, alături de Laurențiu Rebega, foști președinți de state, miniștri, europarlamentari, șefi de partid din Azerbaidjan și reprezentanți de vârf ai unor organizații internaționale, informează știripesurse.ro.

Evenimentul ce a reunit lideri din politică, afaceri, guvern, mediul academic și sectorul nonprofit din întreaga lume, are ca scop organizarea de dezbateri pe mai multe probleme de front comun cu care se confruntă Europa la acest moment, fiind nevoie de o reformă profundă.

Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, este prezent la eveniment alături de europarlamentarul Laurențiu Rebega, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, dar și Richard Milsom, directorul executiv al ACRE.