Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș: ”Este de necrezut cum Liviu Dragnea…”

Liderul PRO România-filiala Argeș, Bogdan Ivan, i-a transmis un mesaj dur lui Liviu Dragnea.

”Este de necrezut cum Liviu Dragnea, șeful  PSD, se comportă ca un stăpân al României și aruncă țara într-un haos total. Liderul PSD pune interesele personale înaintea intereselor naționale.”, afirmă Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

”Asistăm, din păcate, la o situație nemaiîntâlnită: un ministru demite un prim-ministru. Pentru că a criticat un ministru apropiat al șefului PSD, Liviu Dragnea, Mihai Tudose a rămas fără sprijin politic, ajungând să își semneze demisia. România se îndreaptă spre un haos total din cauza șefului PSD, Liviu Dragnea. Instabilitatea politică, economică, lipsa investițiilor, a proiectelor, schimbările legislative au dus România într-un punct critic. Chiar și o companie performantă, făcând o simplă comparație, dacă rămâne fără director general la fiecare 6-7 luni, nu va mai fi la același nivel, din contră, se va îndrepta către faliment. Așa este România în momentul de față. Dragnea confundă România cu județul Teleorman.”, a declarat liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan. 

   Î      În programul de guvernare din 2016, PSD  a promis medicilor salarii de mii de euro, creșteri salariale pentru profesori, a promis realizarea a 6 autostrăzi, programe pentru tinerii antreprenori, eliminarea taxelor. În schimb, medicii pleacă din țară, profesorii nu își primesc salariile, ne situăm pe ultimul loc în Europa la numărul de kilometri de autostradă realizați raportați la suprafață, tinerii riscă să rămână fără afaceri fiindcă nu primesc finanțarea promisă de guvern, prețurile au explodat, iar la nivel local primăriile măresc taxele pentru a face față cheltuielilor. Aceasta este realitatea cu care România se confruntă și din cauza căreia milioane de oameni pleacă din țară. Liviu Dragnea încearcă să ne atragă atenția de la toate aceste probleme prin schimbarea succesivă a guvernelor. Probabil, în acest ritm, preocupați să se certe între ei, pesediștii vor rămâne singuri în țară.”, este afirmația lui  Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

            Astăzi, România este vizitată oficial, pentru prima dată, de Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei în contextul celebrării a cinci ani de la convenirea, în 2013, a Parteneriatului Reînnoit dintre România şi Japonia. România nu are un prim-ministru care să dialogheze cu omologul din Japonia. Ne facem de râs la nivel international din cauza intereselor personale ale lui Liviu Dragnea.”, afirmă Bogdan Ivan.

            Liderul PRO România Argeș concluzionează: ”Ca român simt că Dragnea mă disprețuiește. Acest om disprețuiește românii și România. Suntem într-o situație critică din cauza guvernului PSD-Dragnea – ALDE-Tăriceanu. Cât va mai dura acest haos?” -a transmis liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, printr-un comunicat de presă.