Bogdan Ivan- atac dur la adresa prefectului Dragnea: „Ce înseamnă asta pentru noi, reprezentanții altor partide politice..

După ce prefectul Emilian Dragnea a precizat că în cadrul evenimentului desfășurat pe 1 Decembrie, la Pitești, partidele politice nu au voie să depună coroane de flori, doar instituțiile publice având acest drept, președintele PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a venit cu anumite precizări, având în vedere că acest lucru nu a fost respectat, iar PSD Argeș a depus coroane:

„Am crezut că prefectul județului Argeș, domnul Emilian Dragnea, este un om rezonabil, care își respectă cuvântul și care își poate impune autoritatea funcției pe care o deține.

Am avut înainte o discuție telefonică cu prefectul Dragnea. Mi-a zis că partidele politice nu vor depune coroane de flori. În invitația Prefecturii Argeș se preciează CLAR că vor depune coroane doar parlamentarii de Argeș, Instituția Prefectului, Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Garnizoana Pitești.

Cu toate acestea, PSD Argeș a depus coroane de flori! Ce înseamnă asta pentru noi, reprezentanții altor partide politice, cât și pentru piteșteni, argeșeni?

Avem două posibilități. Prima: prefectul a informat TOATE partidele politice din Argeș că NU vor depune coroane și PSD nu a ținut cont de hotărârea Prefecturii, demonstrând astfel că nu respectă nicio regulă și că prefectul Dragnea nu are autoritate în fața PSD-iștilor. În acest caz, PSD Argeș ar trebui tras la răspundere. Întrebarea este de către cine? Pentru că vedem, prefectul Dragnea nu este capabil.

A doua: există posibilitatea ca Emilian Dragnea să fi informat în mod deliberat celelalte partide politice că nu trebuie să depună coroane și să fi avut un aranjament cu PSD, fapt care contravine statutului de înalt funcționar public pe care îl deține. Domnule Dragnea, sunteți apolitic sau PSD-ist?

În cea de-a doua variantă, mult mai credibilă ținând cont de cele mai recente eveniment, ar trebui să știti că nu aveți dreptul să îndepliniți funcția de prefect al județului Argeș!”, a precizat Bogdan Ivan.