Bogdan Ivan: ”Alegerile din 6 decembrie sunt poate cele mai importante din ultimele decenii”

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, îndeamnă românii să iasă, ȋn număr cât mai mare, la votul din 6 decembrie, cel mai important după cum susține domnia sa din ultimele decenii.

 

“Știam, cu toții, că România nu e o țară perfectă, că ȋn ultimii 30 de ani, nu s-au preocupat mulți de dezvoltarea ei, că s-a furat și s-a mințit mult. Știam că sistemele noastre de educație și sănătate sunt ȋnvechite și că nu există o viziune pentru modernizarea lor. Știam că cei de la putere pun, uneori, interesele politice și personale mai presus de cele ale societății.

Știam toate astea, dar nu ne imaginam dimensiunea dezastrului ȋn care ne aflăm. Pandemia ne-a arătat cât de gravă este, de fapt, situația României. De aceea, alegerile parlamentare din 6 decembrie, sunt poate cele mai importante din ultimele decenii.

Bolnavii de Covid mor pe capete ȋn spitale insalubre, fără dotări minime și fără personal medical care să ȋi ȋngrijească. Cei cu alte probleme de sănătate nici măcar nu reușesc să găsească loc ȋn spitale, sunt ignorați de sistem și lăsați să se chinuie acasă.

Sute de mii de copii nu au acces la educație, pentru că nu au tehnologia necesară. Afacerile românești se ȋnchid, una câte una, iar angajații lor rămân pe drumuri. Fermierii noștri ȋngheață ȋn stradă, ȋncercând să-și vândă producția, și așa puțină, de anul acesta.

România nu mai poate să fie condusă de oameni incompetenți și corupți, să meargă, ȋn continuare, pe acest drum. România are nevoie de o schimbare radicală, urgentă.

Oameni buni, chiar dacă poate voi nu vă aflați ȋn niciuna dintre situațiile de mai sus, vă rog, fiți solidari cu românii care suferă de pe urma acestui sistem incapabil și mergeți la vot. Peste patru ani va fi prea târziu!”, a declarat Bogdan Ivan.


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda PRO România Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200008