Blue Air și-a schimbat numele

Operatorul low-cost Blue Air și-a modificat forma de organizare juridică din Societate cu Răspundere Limitată, în Societate pe Acțiuni. Totodată, potrivit unui anunț al companiei, numele a fost schimbat.


“Ca o continuare firească a eforturilor noastre de aliniere a structurii organizaționale a companiei la nivelul actual de operare, suntem bucuroși să anunțăm că, prin decizia Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 3 august 2018, Blue Air și-a schimbat forma de organizare juridică din S.R.L. în S.A. Pentru a marca acest pas am ales și un nume nou, care ne redefinește mai bine identitatea: Blue Air Aviation. Compania noastră are mixul câștigător între viziune, o echipă profesionistă și pasageri loiali. Am încrederea că vom continua să ne dezvoltăm sănătos și să creștem compania cu succes și de la acest nivel înainte”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Schimbarea anunțată de Blue Air face parte din strategia pe termen lung a companiei de a-și consolida poziția și de a deveni un puternic operator aerian paneuropean.
Unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, Blue Air estimează pentru 2018 peste 5,5 milioane de pasageri și o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, ambii indicatori în creștere cu 10% față de anul 2017.