Blonda din Albota o comite iar și iar! Beată, și-a pus în cap Poliția părăsind...

UPDATE

Alina se află în libertate la această oră, dar nu are voie să părăsească comuna Albota. După cele petrecute în weekend, a fost înștiințat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu. Urmează ca instanța să dispună o măsură ca urmare a încălcării prevederilor legale dispuse.

Nu este prima dată când blonda încalcă prevederile, Parchetul fiind înștiințat și în trecut. Atunci Alina a rămas în libertate. Să vedem însă, dacă și de această dată „celebra” blondă din Albota va fi la fel de norocoasă!

Alina Elena Badea a comis-o din nou! Deși avea interdicție să părăsească comuna Albota până pe data de 19 octombrie, pe numele ei fiind emisă o Ordonanță privind Cotrolul Judiciar după ce în luna august, beată fiind, a păcălit un bărbat, furându-i mașina și făcând accident , în acest weekend, blonda buclucașă a ieșit în oraș cu prietenii și a petrecut așa cum este ea obișnuită, cu alcool din belșug. Blonda a fost adusă la Târgul Săptămânal din comuna Bradu de prieteni, un bărbat și o femeie, care însă, au vrut să o lase singură pe o terasă și să plece. Un echipaj al Jandarmeriei Argeș care se afla în zonă a observat intenția acestora și i-a oprit.

CITEȘTE ȘI ... Blonda bețivă - control judiciar pentru 60 de zile! A furat mașina chiar de sub nasul...

 Mai mult decât atât, din cauza băuturii, Alina nu s-a mai putut ține pe picioare, iar la un moment dat i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale... din  nou!

Jandarmii au solicitat intervenția ambulanței. 

Anul trecut, tânăra argeșeancă a devenit cunoscută în toată țara, după ce a căzut lată pe trotuar, aflându-se în aceeași stare euforică.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! Blonda beată criță recidivează! Show la o piscină din Pitești!