VIDEO! Blonda beată criță recidivează! Show la o piscină din Pitești!

UPDATE August 2017. VIDEO! Blonda beată criță recidivează! Show la o piscină din Pitești!

Blonda băută recidivează! Zilele trecute femeia a fost surpinsă la o piscină din Pitești, în aceeași stare de euforie bahică și a făcut un show de zile mari în încercarea de a se mai ține pe picioare și de a-și păstra costumația sumară pe ea. Conform martorilor, tânăra a venit la piscină cu două prietene, din care una însoțită de copil și a depășit din nou nivelul de... consumație, dându-se în spectacol spre disperarea familiilor care nu au avut timp de avertismente  18 +. Dincolo de echilibristica suprinsă în această filmare VIDEO (dă click pe cuvântul VIDEO), blonda și-a pierdut, la un moment dat sutineul și a reușit, conform martorilor, să spargă și o sticlă și câteva pahare. Mulți dintre oamenii prezenți, observând că nimeni nu intervine pentru a înlătura...deranjul făcut de tânăra beată criță, au ales să își ia copiii, prosoapele și loțiunile și să plece acasă.
 

CITESTE SI.... (Video) Cum și-au furat-o șmecherii! Polițistul de pe motor- luptător K1, ofițer în Trupele Speciale!
 

Septembrie 2016. După ce a fost transportată la Spitalul Judeţean şi tinută in staţionar, cu branula in mână, până şi-a mai revenit, le-a zis cadrelor medicale că are nevoie la toaletă... şi dusă a fost, a fugit din spital.

Se pare că, domnişoara Alina Badea frecventa pentru diverse activităţi mai multe ţări, cu preponderenţă Italia.

Incredibil! O tânără, care a băut toată noaptea prin mai multe cluburi din Pitești, a devenit, azi vedetă la TV, după ce a căzut lată pe trotuar. 

Blondă, siliconată şi rujată excesiv peste buzele cu implant de botox, tânara Alina Badea, in vârstă de 28 de ani, de fel din comuna Albota, a petrecut toată noaptea intr-un club din Piteşti. Nu i-a fost de-ajuns, iar la prima oră a intrat intr-un alt bar din centru oraşului şi a mai cerut ceva de baut. N-a mai apucat să ia insa nicio gură, pentru ca s-a prabuşit din picioare.

O patrula a Politiei Locale Piteşti a fost solicitată de trecători şi a incercat să o ajute.

Un echipaj de la ambulanţă a ajuns la faţa locului, a urcat-o pe targa şi a incercat să o stabilizeze. Când i s-a spus că i se pune o perfuzie, a dat sa plece.

Poliţiştii locali s-au prezentat la fața locului și au ajutat-o să se ridice, însă tânăra a căzut din nou la pământ.

La faţa locului au ajuns de urgenţă şi medicii, care au transportat-o pe tânără direct la spital.

 

Sursa video: Romaniatv.net