Biserica Glâmbocel din Bogați va purta hramul Sfantului Ioan Gură de Aur

Eforturile primarului Ion Gârleanu dau roade. Edilul a înțeles că dezvoltarea și proiectele îndreptate către creșterea nivelului de trai al locuitorilor înseamnă atragerea investitorilor.
Unul dintre proiectele mari depuse deja de Primăria Bogați la Ministerul Energiei și care, după ce va fi finanțat, va intra în faza de execuție, este legat de înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale, proiect a cărui valoare se ridică la 8 milioane de lei.

Relația între edil și cetățenii localități este strânsă, dovadă stând și biserica Glâmbocel. Lăcașul de cult a fost ridicat din fondurile locale, dar și din ajutorul locuitorilor. Mână de la mână, și susținuți de primarul comunei, aceștia au lucrat voluntar la construirea bisericii care în acest an va fi sfințită. Biserica va purta hramul Sfantului Ioan Gură de Aur. 

În semn de respect și multumire, la începutul anului, Patriarhia Română l-a decorat pe primarul Gârleanu și comunitatea pe care o reprezintă cu inalta distinctive ‘’Crucea Patriarhala’’.