Anchetă în cazul biciclistului rănit în munți! A fost victima unui accident

UPDATE: 

Biciclistul, în vârstă de 47 de ani din Mediaș, a fost coborat de salvamontisti si predat ambulantei Sibiu. A prezentat perioade de pierdere a constientei. "Astăzi, am fost solicitați să intervenim, împreună cu colegii de la Salvamont Sibiu pentru acordarea de prim ajutor unei persoane de sex masculin, victima unui accident de bicicletă. Accidentul s-a produs pe Transfăgărășan în apropiere de Bâlea Cascadă. La locul accidentului am găsit un bărbat de aproximativ 40 ani, cu multiple escoriații la nivelul feței și o plagă tăiată, sângerândă la nivelul palmei drepte. Până la sosirea echipajului SMURD, victima a fost monitorizată permanent, i s-au toaletat rănile și oprit sângerarea de la palma dreaptă. A fost predată în stare stabilă echipajului SMURD care a transportat-o la Spitalul din Sibiu pentru investigații medicale amănunțite", au precizat salvamontistii argeseni. 

CITEȘTE ȘI ... Flota Dolo Trans Olimp se extinde cu 60 de transportoare

Se pare ca biciclistul ar fi fost acrosat de un autoturism, astfel ca la locul accidentului au fost solicitati si politistii. Oamenii legii au demarat o ancheta si il cauta pe cel care ar fi fost implicat in evenimentul rutier. 
 

În urmă cu puțin timp, un biciclist a căzut în zona Bâlea Cascadă. Acesta are nevoie de ajutor. Au fost solicitați salvatorii. Salvamontiștii argeșeni au fost chemati sa intervină în sprijinul Salvamont Sibiu. 

 

foto: Salvamont Argeș