Șansă unică pentru juniorul tău! Belodedici, Geolgău şi Jean Vlădoiu selectează tinere talente în Argeş!

Șansă unică pentru juniorul tău! Belodedici, Geolgău şi Jean Vlădoiu selectează tinere talente în Argeş! Are talent la fotbal? Vino duminică, 28 august, la Bascov împreună cu juniorul tău şi poate câștiga o excursie la Barcelona şi un cantonament alături de naţionala României!

Pe platoul de pe izlazul Aninoasa din satul Brăileni-Bascov, poposeşte pe 28 august, chiar de Ziua Comunei Bascov, caravana „Performanţa are viitor”. Organizată de Federaţia Română de Fotbal şi Gillette, această amplă campanie naţională are ca scop descoperirea tinerelor talente din mediul rural. Cu prilejul acţiunii de la Bascov, Argeşul va avea ca oaspeţi câteva dintre fostele glorii ale fotbalului românesc. Astfel, vor veni să selecteze copii cu vârste între 10 şi 14 ani Miodrag Belodedici - unul dintre componenţii echipei de aur a Stelei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, Ion Geolgău şi vedeta fotbalului argeşean Jean Vlădoiu.

Sunt așteptați  începând cu ora 09:00, la Stadionul Han Valea Ursului.

Cei 11 fotbaliști selectați până la finalul caravanei vor fi premiați cu o excursie la Barcelona și vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa națională de fotbal a României.

Câștigătorul trialului de la Bascov va fi al doilea membru al echipei “Performanța Are Viitor”, după ce tânărul Răzvan Andrei, din Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), a devenit primul jucător al echipei formate de Gillette și Federația Română de Fotbal în urma primei selecții a campaniei.

Pentru a putea fi înscriși în selecție, tinerii fotbaliști trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Vârsta între 10 și 14 ani împliniți până la data de 31 iulie 2016;

Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare pe baza căruia se face înscrierea;

“Performanța Are Viitor” se desfășoară sub umbrela programului FRF „Împreună suntem fotbal” și are loc în perioada august 2016 - mai 2017. Primele localități acoperă zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat și Ardeal, urmând ca Federația Română de Fotbal să continue selecțiile, acoperind astfel toată România până la finalul campaniei, în mai 2017.

Cei unsprezece tineri fotbaliști selectați în cadrul campaniei vor fi premiați cu o excursie la Barcelona la finalul campaniei și vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa națională de fotbal a României, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.