Belelele se țin lanț de Dani Mocanu - Celebrul manelist, la un pas de tragedie

Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta spre Timișoara. Manelistul se afla la volanul mașinii personale, când un cauciuc i-a explodat. Artistul mergea la un concert. Dani Mocanu nu a pățit nimic, dar a avut nevoie de ajutorul celor de la tractări auto. S-a ales, în schimb, cu o sperietură zdravănă.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem ok și că am putut să opresc mașina până la urmă! E foarte greu! La viteza pe care o aveam, să îţi explodeze un cauciuc, e foarte greu! Am zis Doamne Ajută, altceva nu mai contează acum! Se poate întâmpla, se poate întâmpla oricui, îţi dai seama!”, a spus Dani Mocanu.

„Acum jumătate din formaţie suntem în aceeaşi maşină, suntem pe o rampă ridicaţi, suntem tractaţi! A fost singura soluţie!”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu este din Ștefănești și a fost acuzat de proxenetism şi trafic de persoane. I s-a pus sechestru pe avere, dar este… cel mai ascultat artist român de pe YouTube. Ne referim la cea de-a doua parte a anului 2017.
 Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi. Pe locul secund se află Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi. Manelistul Dani Mocanu a susținut, de fiecare dată, că este nevinovat și că toate acuzațiile care îi sunt aduse sunt nefondate.


Sursa: cancan.ro