Bebelușa noastră în vremea pandemiei! Bine ai venit, Carina Ioana! 

Astăzi, în vremuri întunecate de teamă și pericol, soarele a răsărit pentru noi, echipa Sursata.ro! 

S-a întâmplat pe la ora 11:00, când Ana noastră a născut o mogâldeață superbă și sănătoasă care și-a planificat să vină pe lume într-un moment în care lumea e mai diferită și mai zbuciumată ca oricând în existența generațiilor noastre! Și a venit, nevinovată si veselă (3,300 kg de fericire) pentru a ne demonstra ca viața merge mai departe, ca totul se biruie prin credință și iubire și că totul poate fi bine până la urmă! 

Zgomotul ei alb de somn va fi, probabil, cel al tastelor lovite rapid, pentru că doar asta a auzit în burtica mamei sale! 

Tresăririle ei noaptea vor fi provocat instant de zgomotul mesajelor whtass'up, pentru că numai așa și-a petrecut nopțile astea grele și lungi Ana noastră!

Va ști 100% să prelucreze materiale video înainte să țină lingurița și va scrie "News Alert" înainte de "Albă ca Zăpada". 

Dar, mai presus de toate, va schimba încă o lume, cea a parinților, bunicilor si nașilor ei, precum și a tuturor celor care au așteptat-o cu sufletul la gură! 

Carina este evenimentul nostru de astăzi, bucuria și lumina din redacție, lumina noastră printre nori! Ea - bebelușa, Ana cea minunata, muncitoare si blandă, Claudiu care le adoră și o doctorița din Argeș care a fost lângă fiecare mămică din județul nostru care i-a cerut ajutorul în această perioadă tulbure: Ancuța Sultan, medic Sanador. Să trăiască binecuvantați toți!  #totulvafibine