BCR – fără dosare Prima Casă

Potrivit unui anunț postat pe site-ul oficial al băncii BCR, banii primiți pentru plafonul suplimentar Prima Casă au fost distribuiți celor 730 de dosare.
Banca anunță că aveau deja dosare analizate şi aprobate şi acesta este motivul pentru care banii au fost terminaţi atât de rapid.
„Plafonul suplimentar alocat BCR în urma aprobării HG 366/2016 este destinat clienţilor care au depus deja solicitări de credite Prima Casă şi au fost aprobate final de către BCR până la data de 02.06.2016, în limita plafonului disponibil.
Plafonul alocat Băncii Comerciale Române va soluționa prioritar solicitările existente aprobate atât din punct de vedere financiar cât și al garanției. Solicitările de garanție și dosarele în analiză care nu au aprobare finală, își vor continua fluxul de procesare până la epuizarea totală a plafonului existent.”, postează BCR pe site-ul propriu.
Așadar, Banca Comercială Română nu mai primește dosare noi pentru programul Prima Casă. Însă, va continua să ofere asistență clienților ce doresc accesarea programului sau a unui credit ipotecar.