Baza sportivă și terenul de fotbal din Bascov - Un pas până la avizare | Sursa Ta

Cătălin Andrei vine cu veste bună pentru locuitorii din comuna Bascov. Proiectul bazei sportive și al terenului de fotbal va fi pus pe ordinea de zi a Comisiei Tehnico-Economice din cadrul Companiei Naționale de Investiții pentru avizare.

Deși altele erau zvonurile, Cătălin Andrei promite că cele două investiții mult așteptate vor fi duse la îndeplinire. Ajutat de președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, Cătălin Andrei, în calitate de consilier local în localitatea Bascov, a avut o întâlnire cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, pentru a se asigura că proiectul va continua, ceea ce presedinta CNI i-a si confirmat.

”Pentru a nu lăsa loc de speculații și pentru a zădărnici manipularea privind proiectul bazei sportive care ar urma să se construiască foarte aproape de centrul comunei Bascov (zona Rotărești) am mers direct la sursă, respectiv la Compania Națională de Investiții...
Această discuție a fost necesară deoarece social-democrații (evident, cu voie de la județ) au lansat informația falsă că se va pierde finanțarea pentru construcția acestei baze, ca urmare a reducerii bugetului echipei locale de fotbal, aruncând vina în cârca liberalilor. Manipulare ieftină, scornită de minți răutăcioase, rupte de realitate. 
Ba mai mult, pentru corecta informare a opiniei publice, am obținut promisiunea din partea doamnei director că vineri, 21 mai, conform agendei, proiectul va fi pus pe ordinea de zi a Comisiei Tehnico-Economice din cadrul CNI pentru avizare.”, susține acesta pe pagina de socializare.


Valoarea proiectului este de aproximativ 22 milioane de lei,  21 de milioane fiind susținuți din bugetul CNI.