Băutura, bat-o vina! Vezi ce au pățit doi soferi după ce s-au ”cinstit” bine!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

CITEȘTE ȘI ... Visul american, la un telefon distanţă...E promisiunea escrocilor

Consumul de alcool la volan este și de data aceasta una dintre sancțiunile date de polițiști. Ieri, doi șoferi au fost prinși circulând sub influenţa alcoolului.
N. Florian, în vârstă de 44 de ani din comuna Valea Danului, conducea un autoturism pe str. Valea Danului, din Curtea de Argeș. A fost oprit de agenți și testat cu aparatul etilotest. A reieșit că barbatul avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur  în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI ... Accident la Piscani! O femeie este rănită!

Un al doilea șofer, C. Marian, prins cu musca pe caciulă este din Pitești. A fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, conducând beat un autoturism pe DN7 - Ştefăneşti. Testul etilotest a scos la iveală o alcoolemie de 1.36 mg/ l alcool pur in aerul expirat.

În ambele cazuri, oamenii legii au deschis dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.