(video) Bătuți cu bâtele în plină stradă! Patru persoane, reținute

UPDATE, ora 09:50

”În cursul serii de ieri,  patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani au fost conduși la sediul Poliției Curtea de Argeș, pentru cercetări referitor la un conflict petrecut în ziua de 16 mai a.c., pe raza aceluiași municipiu, în urma căruia doi tineri, băiat de 21 de ani și fată de 18 ani, au ajuns la spital cu leziuni ușoare.
În cauza se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
După administrarea probatoriului, cei patru au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”
,susțin anchetatorii.

Poveste cu iz de telenovelă la Curtea de Argeș, după ce doi tineri, o fată de 18 ani și un băiat de 21 de ani, au fost bătuți cu bâtele în plină stradă. S-a întâmplat în urmă cu două zile, când cei doi au ajuns la Spitalul din Curtea de Argeș. Medicii i-au sesizat pe polițiști, care au demarat o anchetă.

CITEȘTE ȘI ... (video) A incendiat 6 mașini! Piromanul, căutat de polițiști

 

Cei patru indivizi acuzați de victime că i-ar fi lovit cu bâte în plină stradă au fost prinși, audiați  și reținuți noaptea trecută pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru loviri și amenințare. Cei patru agresori sunt rude. Se pare că unul dintre ei a fost iubitul fetei.

CITEȘTE ȘI ... Update: Incident tragic în Mioveni! A murit în plină stradă


Nu a fost nevoie ca victimele să rămână internate.