Bătrân găsit mort - Mobilizare neobișnuită de forțe

Mobilizare neobișnuită de forțe în această dimineață în cartierul Razboieni din Pitești, pentru ceea ce altădată ar fi fost o simplă operațiune uzuală de patrundere în locuintă a unui echipaj SMURD.

Alarma s-a dat în momentul în care rudele unui bătran în varstă de aproximativ 80 de ani, au sezizat că acesta nu a mai putut fi contactat de cateva zile.

Vecinii știau de asemenea că barbatul ar fi fost internat în spital și după ce a venit acasă nu l-au mai vazut în scara blocului.

Ca atare a fost sesizat un echipaj al pompierilor argeșeni pentru accesul în locuinta, conform procedurilor standard dar care ulterior s-a retras, lasand loc celor de la ambulantă să intre, pentru că aceștia aveau tot echipajul de rigoare în contextul suspiciunilor create de pandemia de coronavirus. 

Întradevăr bătrânul a fost gasit decedat și în aceste momente medicina legală a preluat cazul, tot folosind procedurile specifice.

Este foarte probabil să avem de-a face cu o moarte naturală dar contextul epidemiologic necesită măsuri speciale pentru fiecare intervenție de acest tip.

Mai mult de atât, cei ajunși la fața locului au aflat că barbatul fusese întradevar internat în spital dar fusese externat de peste trei săptamâni, ceea ce nu îl încadrează neapărat într-o grupă de potențiali suspecți.