Baterii auto – cum o alegi pe cea potrivita?

Bateriile auto trebuie înlocuite periodic. Atunci când cauți o opțiune potrivită, trebuie să studiezi diverse prețuri, cataloage, să compari prețurile și caracteristicile. De ce să pierzi timpul și să cauți mult timp dacă există vrumauto.ro? În câțiva pași simpli poți cumpăra cu ușurință o baterie pentru mașina ta. Pe lângă cel mai larg sortiment de baterii auto, magazinul te va încânta cu prețuri mici pentru produse și bunuri de înaltă calitate. Toate acestea sunt posibile la vrumauto.ro, datorită livrărilor directe de la producător. La cumpărarea oricărei baterii auto, sunt oferite deseori reduceri de prețuri și bonusuri plăcute, care reduc semnificativ costurile. 

 

Cum să alegi bateria potrivită?


Durata de viață a bateriei auto în utilizare normală, este de 4-8 ani și depinde de calitatea (fiabilitatea mărcii), alegerea potrivită. Nu selecta o baterie cu un volum mare/amper/oră, deoarece, acest lucru va duce la încălcarea modului de încărcare și reducerea duratei de funcționare. Pentru o mașină cu aparat de aer condiționat instalat, un aparat radio puternic și alte echipamente care necesită mai multă energie, merită să cumperi o baterie cu o capacitate mai mare decât cea veche. În alte cazuri, încearcă să alegi parametrii cei mai aproximativi. Pe baza datelor tehnice ale mașinii, poți selecta toți parametrii importanți.

 

Tipuri de baterii auto


Bateriile auto ROMBAT sunt produse în România în conformitate cu condițiile stabilite de standardele europene și japoneze. Bateriile ROMBAT pentru autoturisme sunt produse în mai multe serii. Iată câteva dintre ele:
ROMBAT Pilot  - baterii europene pentru mașini care nu sunt cele mai noi modele și care au un consum de energie de bază. Un raport foarte bun și atractiv între prețul produsului și calitatea acesteia.
ROMBAT Tornada Plus  - baterii europene de tip standard și înălțime mică pentru cele mai populare modele de mașini din Europa. Se disting prin curenți de pornire considerabil crescuți și pot fi folosite pe mașinile cu motoare cu putere mare.
ROMBAT Tornada Asia  - produs în carcase asiatice pentru mașinile japoneze cu consum mediu de energie electrică.
ROMBAT Tundra  - este cea mai puternică baterie din standardul european de carenă, pentru mașini moderne cu un consum crescut de energie și motoare puternice. Funcționează perfect chiar și la temperaturi extrem de scăzute.
ROMBAT Cyclon - pentru autoturisme și autoutilitare cu capacitate mică și consumatori mici sau normali.

 


Baterii Monbat


Monbat este un producător bulgar de baterii auto de înaltă calitate, pentru diferite tipuri de vehicule (mașini și camioane, precum și pentru mașini agricole). Bateria Monbat respect toate standardele internaționale și asigură funcționarea neîntreruptă a oricărei mașini, chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice. În același timp, aceste baterii se disting printr-un nivel crescut de rezistență la vibrații și putere de rezervă. Bateriile marca Monbat sunt împărțite în 3 grupe principale: ușoare, mijlocii și grele. Fiecare linie de produse are propriile sale caracteristici tehnice.