Frații pericol din Pitești- sub control judiciar! Au bătut 4 persoane la un botez!

UPDATE 17 NOIEMBRIE

Frații Andone, cunoscuți în urma scandalului izbucnit în luna octombrie la un botez din Pitești, au primit control judiciar în urma faptelor sale. Este vorba despre Ionuț Dobre de 31 de ani și Adonis Dobre de 36 de ani. Parchetul va contesta decizia în privința lui Adonis Dobre, având în vedere că acesta are antecedente.

În anul 2015, acesta a fost condamnat pentru infracțiuni economice, primind închisoare cu suspendare până în 2019, dar nu a respectat acest termen. Totodată, anul trecut cei doi frați l-au bătut pe fiul unui polițist.

La petrecerea de botez din octombrie, frații Andone au bătut patru persoane. Una dintre victime a primit un pumn în față care l-a culcat pe spate și a fost nevoie să fie stropit cu apă pentru a-și reveni.

UPDATE: Cei doi bărbați reținuți în cursul zilei de astăzi, sunt în vârstă de 31, respectiv 36 de ani și sunt frați.  Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Doi bărbați au transformat într-o scenă horror una dintre cele mai importante zile din viața unui copil...

În urmă cu puțin timp, la Poliția Municipiului Pitești au fost aduși la audieri doi bărbați bănuiți de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Se pare că cei doi s-ar fi îmbătat și au bătut patru persoane. Două dintre ele au depus plângere. Incidentul s-a întâmplat în luna octombrie, la un botez. Vom reveni!