Baruri, firme de construcții și magazine controlate! Amenzi usturătoare

În acest weekend, polițiștii argeșeni au efectuat mai multe controale de rutină la diverse sociatăți comerciale, pentru a identifica posibilele nereguli.

Vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au făcut razie în orașul Costești, pentru verificarea agenţilor economici cu profil de activitate comercializarea materialelor de construcţii. Acolo au controlat 7 firme. S-a lăsat cu 3 amenzi în valoare totală de 20.000 lei, şi a fost confiscată suma de 508 lei.
De asemenea, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Poiana Lacului, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au efectuat un control la o societate comercială din comuna Poiana Lacului, cu profil de activitate comerţ cu legume şi fructe. Poliţiştii au constatat că societatea a comercializat legume şi fructe fără a elibera bonuri fiscale. Administratorul societăţii a fost amendat cu 10.000 de lei şi a fost confiscată suma de 462 de lei.

CITEȘTE ȘI ... A murit Mircea Georgescu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș

Vineri, sâmbătă și astăzi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş şi jandarmi din cadrul Detaşamentului 5 Jandarmi Curtea de Argeş, au acţionat în localurile de pe raza municipiului pentru prevenirea faptelor antisociale pretabile a fi comise pe fondul consumului de alcool.

CITEȘTE ȘI ... Mașina Lorei implicată într-un accident în Argeș! Minor beat, la spital!


5 baruri  și 153 de persoane au fost verificate.
În urma acţiunii, 6 amenzi au fost date agenţilor economici, pentru nerespectarea programului de funcţionare stabilit și pentru permiterea fumatului în spaţii închise.