Bărbat ucis în trafic! Primăria Merișani închisă...

Mâine, timp de două ore, cât va dura slujba de înmormântare a bărbatului care a fost ucis în trafic la Merișani, angajații primăriei nu vor lucra.


”Mâine va fi înmormântat bărbatul care a murit în urma incidentului petrecut la câteva sute de metri de primăria localității Merișani. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, dar ne-am gândit ca un moment de reculegere să se țină și la primăria Merișani. Mai exact, între orele 12:00 și 14:00, instituția va fi închisă. O parte dintre angajați vor merge la înmormântare. Am depus deja o coroană.
Era necesar să luăam atitudine. Nu cred că este o problemă pentru nimeni. Așa am simțit, să luam atitudine. Măcar atât să putem face.

Ce se întâmplă nu este normal. Din câte am înțeleg, băieții aștia sunt cercetați penal din 2014 pentru aceleași gen de fapte.”, a declarat pentru Sursata.ro, Luigi Ionescu, primarul comunei Merișani.


Cătălin Plaiasu era patronul unei firme din Piteşti. Luni după-amiaza terminase lucrul şi se îndrepta spre Curtea de Argeş, unde locuia. A vorbit cu iubita lui, la telefon, şi totul era în regulă. 15 minute mai târziu, tânăra a aflat că suferise un traumatism grav. Bărbatul sărise în apărarea unui tânăr atacat de doi indivizi. 

CITIȚI AICI POVESTEA LUI CĂTĂLIN