Update: Argeșean în arest preventiv, după ce a încercat să își omoare fosta iubită

Update 10 octombrie

Bărbatul din Argeş care intenţiona să-şi răpească fosta iubită la sfârşitul lui septembrie, pentru a o ucide, a fost plasat în arest preventiv, cu câtev zile în urmă.

Iniţial, bărbatul fusese plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de lipsire de libertate şi loviri şi alte violenţe.

Procurorii au contestat decizia şi au obţinut plasarea bărbatului în arest preventiv pe motiv că acesta reprezintă un adevărat pericol social.

 

Update 30 septembrie

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul bărbatului de 34 de ani din Domnești care și-a forțat fosta iubită să urce în duba sa, iar apoi a agresat-o. Potrivit observator.tv, tânărul plănuia să o ucidă pe fosta lui prietenă, în vârstă de 18 ani, iar apoi să se sinucidă. Mai mult, ar fi scris bilete de adio pentru rudele fetei și părinții lui, iar în duba respectivă, anchetatorii ar fi găsit arme albe cu care avea de gând să își pună în aplicare planul.

Tânăra a fost răpită în plină stradă de fostul iubit. După ce a reușit să o urce în dubă, omul a început să o lovească. În tot acest timp, tânăra striga şi se lupta cu el, încercând să scape cu viaţă. O cameră de supraveghere de la fața locului  a surprins momentul când o maşină opreşte în faţa dubei, apoi o femeie, alertată de ţipetele de ajutor, intervine. A deschis uşa şi a eliberat-o pe eleva de 18 ani. Chiar în acel moment, un localnic a oprit o maşină de poliţie. Criminaliştii au găsit în dubă un topor şi un cuţit, dar și mesajele de adio, conform sursei citate.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut arestarea lui preventivă, judecătorii au decis ca suspectul să fie cercetat în arest la domiciliu pentru tentativă de lipsire de libertate, dar şi loviri şi alte violenţe. 

 

UPDATE:


Fata a avut o relație la vârsta 16 ani cu argeșeanul, la momentul respectiv în vârstă de 32 de ani. S-au despărțit, dar bărbatul nu a reușit să treacă peste această decizie.

Ieri, tânăra mergea pe marginea drumului în localitatea Domnești. O dubiță a oprit lângă fată și din vehicul a coborât fostul iubit. Bărbatul a băgat-o pe tânără cu forța în dubiță și a lovit-o în repetate rânduri. Fața a țipat, atrăgând atenția unei femei care a sunat la 112 cerând ajutor.

Tânăra a reușit să scape din mâinile agresorului. Recunoscut de martora, argeșeanul a fugit cu dubița. A fost prins în timp ce se îndrepta către Câmpulung.

Argeșean reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de tentative de lipsire de libertate și loviri sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI ... Procuror mort într-un accident teribil, în Bascov!

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din localitatea Domnești, care și-a forțat fosta prietenă, o tânără aflată acum la vârsta majoratului, să se urce în mașina sa. După ce a determinat-o în urce în autovehicul, argeșeanul ar fi lovit-o.

CITEȘTE ȘI ... Carambol la Mărăcineni, în zona ”blocuri”!

A fost prins în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești și cei ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și încătușat. Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.