Pentru a evita o tragedie, bărbatul care şi-a snopit soacra a fost arestat!

UPDATE 29 august

Individul care şi-a snopit în bătaie soacra, de ciudă că nu a reuşit să pună mâna pe soţia şi fiica sa, a fost dus cu puţin timp în urmă la Tribunalul Argeş, unde procurorii au propus ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Scandalagiul este considerat un pericol pentru familia sa, în condiţiile în care acesta a sfidat cu bună ştiinţă justiţia şi deciziile acesteia, încălcând ordinul de interdicţie de a se apropia de soţie şi fiică. Şi asta nu o dată, ci deja de două ori. De această dată, cea care a avut de suferit a fost soacra, pe care a lovit-o cu bestialitate în cap. Data viitoare, dacă ar fi rămas liber, victime ale furiei lui ar fi putut fi soţia sau fiica sa şi, având în vedere antecedentele sale, actele sale de violenţă s-ar fi putut sfârşi tragic.

Mai mult decât atât, individul are la activ mai multe condamnări pentru diverse fapte penale, de la scandaluri şi agresiuni până la furt.

Luând în considerare toate acestea, judecătorii au decis arestarea agresorului pentru 30 de zile. 

 

 

 

Un barbat de 40 de ani, din Priboieni, a fost reținut pentru 24 de ore de către politistii Sectiei de Politie Rurala Calinesti. Argeșeanul și-a încăcat ordinul de protecție emis de instanță și a mers la casa familiei sale având în gând să-și snopească soția și fiica în bătaie.

CITEȘTE ȘI ... (video) Mioveniul investește în șansa la viață! Noul spital, un proiect devenit realitate

Cele două femei au scăpat ca prin minune, dar nu și soacra bărbatul. Furios că fiica și soția au fugit, argeșeanul și-a vărsat nervii pe soacra sa. S-a întâmplat, noaptea trecută, într-o locuinta din localitatea Priboieni.