În arest pentru 30 de zile: Și-a violat vecina, rămasă văduvă!

UPDATE:

 

Clipe de groază a trăit o femeie, din localitatea Albeștii de Argeș. Marți noaptea, vecinul său a intrat peste ea în casă și a violat-o. Abia dimineață, femeia, care locuia singură după ce a rămas văduvă, a reușit să scape și i-a povestit ginerelui tot ce a pățit. Bărbatul a alertat Poliția, iar agresorul a fost prins.


Reținut pentru 24 de ore, acesta a fost dus, ieri, în fața Instanței care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dacă se va dovedi vinovat, riscă să stea după gratii până la 10 ani.

Bărbatul este recidivist. În urmă cu 16 ani, acesta a fost închis pentru vătămare corporală.

 

Un bărbat de 44 de ani, din Albeștii de Argeș, este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. Acesta a fost reținut în cursul zilei de miercuri de către polițiștii din Curtea de Argeș.

Potrivit cercetărilor, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie, bărbatul ar fi intrat, fără drept, în locuința unei femei din localitate. Ajuns în casa acesteia, bărbatul ar fi violat-o. Terifiată, victima și-a făcut curaj și a anunțat autoritățile, povestind coșmarul prin care a trecut.

„După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit oamenii legii.