(video) Momentul în care un polițist salvează viața unui om. Erou și în timpul liber

Update 15 noiembrie

Intervenția polițistului care a salvat un bărbat, după ce a făcut un infarct în timp ce se afla la o benzinărie din Pitești, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Acesta se afla în timpul liber.

Imaginile au surprins momentul în care omul acuză o stare de rău, se sprijină de mașină, iar apoi se prăbușește la pământ. Fără să stea pe gânduri, agentul șef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care se afla în acel moment în zonă îi face manevre de resuscitare, reușind astfel să salveze viața bărbatului. La fața locului a oprit și un echipaj de poliție care se afla în zonă. Omul a fost preluat de echipajul SMURD chemat la intervenție.

 

Update

Bărbatul de 63 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator, a fost salvat de către un polițist care se afla în timpul liber.

Polițistul se afla la benzinărie atunci când a observat că omului i s-a făcut rău. În scurt timp a devenit inconștient. Fără să stea pe gânduri, agentul șef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeș, a intervenit și i-a făcut bărbatului manevre de resuscitare,  până  la sosirea echipajului medical. De asemenea, un echipaj de poliție care se afla în zonă, a oprit la locul nefericitului eveniment.

„În urma tuturor acțiunilor,  bărbatul și-a revenit și a fost transportat la spital. 
Pe tot parcursul deplasării, dar și la spital, echipajul de poliție a fost alături de soția  bărbatului, care era profund marcată de eveniment.
La câteva ore după eveniment, polițiștii s-au interesat de starea bărbatului, cel în cauză fiind în stare stabilă, sub supravegherea cadrelor medicale”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Un bărbat a ajuns de urgență la spital, în această dimineață, după ce a suferit un infarct. Omul era la benzinăria OMV din zona Nicolae Bălcescu, din Pitești, atunci când a acuzat o stare de rău, ulterior ajungând în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Medicii au constatat că bărbatul a făcut infarct și au început manevrele de resuscitare. Din fericire, bărbatul a fost salvat. A fost transportat de urgență la spital pentru mai multe investigații medicale.