(video) Cei doi frați care au omorât în bătaie un afacerist - rămân în arest!

Update 2 iulie

Cei doi frați care au snopit în bătaie un afacerist din Curtea de Argeș, până ce a intrat în comă, ulterior murind, rămân în arest pentru 30 de zile. Este vorba despre Adrian Tudoreci (24 de ani) și Leonard Florin Tudorici (22 de ani). Aceștia au contestat măsura arestului preventiv, însă Tribunalul le-a respins solicitarea.

Agresiunea s-a petrecut în ziua de 24 iunie în localitatea Merișani. Din cercetări a rezultat că ”doi tineri, de 22 si 24 de ani, ambii din Merisani, au avut un conflict in trafic, pe raza localitatii de domiciliu, cu alti doi conducatori auto, unul dintre acestia fiind lovit de catre cei doi.”  Victima, omul de afaceri Cătălin Plaiasu, a sărit în apărarea unui alt șofer atacat de frații din Merișani. Loviturile aplicate de cei doi au fost fatale.

Cătălin Plaiasu a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a stat în comă mai multe zile.

 

UPDATE 1 iulie

Bărbatul aflat în stare de comă după o șicanare în trafic a murit noaptea trecută, în jurul orei 1:00, la Spitalul Județean Argeș. Acesta a suferit un stop cardiac.

Vorbim despre Cătălin Plăiașu, un om de afaceri din Curtea de Argeș. Cătălin Plaiasu era patronul unei firme din Piteşti. Luni după-amiaza terminase lucrul şi se îndrepta spre Curtea de Argeş, unde locuia. A vorbit cu iubita lui, la telefon, şi totul era în regulă. 15 minute mai târziu, tânăra a aflat că suferise un traumatism grav. Bărbatul sărise în apărarea unui tânăr atacat de doi indivizi. 

Polițiștii argeșeni continuă ancheta. Conform surselor din cadrul IPJ Argeș, în urma decesului, încadrarea faptei se va schimba ”în infracțiune de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, competența urmând să fie declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.”

 

 

Doi tineri din Merișani, de 22, respectiv 24 de ani, vor petrece următoarele 30 de zile în arestul IPJ Argeș după ce au șicanat doi șoferi în trafic, pe unul dintre aceștia lovindu-l cu bestialitate. Bărbatul se află la spital în stare de comă.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO EXCLUSIV! Ofițer BCCOA - mărturii despre coșmarul copiilor! Fetițe dezvirginate cu pixul!

 

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Argeș, agresiunea s-a petrecut în ziua de 24 iunie în localitatea Merișani. Din cercetări a rezultat că ”doi tineri, de 22 si 24 de ani, ambii din Merisani, au avut un conflict in trafic, pe raza localitatii de domiciliu, cu alti doi conducatori auto, unul dintre acestia fiind lovit de catre cei doi.”

În această seară a fost dispusă arestarea celor doi.