Bărbat împușcat de un polițist. A murit la spital

Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, care era violent şi a ameninţat şi lovit poliţişti, a fost împuşcat de un polițist, în urma unui scandal.

Bărbatul împușcat a devenit agresiv când a fost somat şi l-a atacat pe unul dintre angajaţii MAI cu o foarfecă. Bărbatul a fost împuşcat în zona pieptului și a fost dus la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a murit câteva ore mai târziu, informează Digi24.ro.

Totul a început după un apel la 112 care anunţa că un bărbat ameninţă angajaţii hotelului în care era cazat. În momentul în care poliţiştii au sosit în hotel, bărbatul a devenit agresiv cu oamenii legii şi i-a ameninţat şi pe ei. Când au încercat să îl imobilizeze, individul i-a lovit şi a reuşit să îl rănească pe unul dintre poliţişti. Apoi, bărbatul a fugit la un etaj superior al hotelului, unde poliţiştii au folosit armamentul.

"În această dimineaţă, în jurul orei 4,00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.
A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a decedat la spital. Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Poliţistul rănit de bărbatul împușcat este internat și el în spital. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

 

Cine era bărbatul împuşcat mortal de polițiști


Bărbatul era cunoscut autorităților, după ce în ianuarie 2016 a intrat cu maşina personală în gardul Guvernului. Atunci, el a spus că a încercat să intre în curtea Guvernului ca formă de protest faţă de terorism şi pentru drepturile omului. Fusese dat afară cu câteva zile înainte de la televiziunea la care lucra.

 

 

Sursa: Digi24.ro