Bărbat gol în parc! Părinții copiilor în alertă

O piteșteancă a postat, în acestă dimineață, pe Facebook un mesaj prin care atrage atenția tuturor părinților că în zona parcului din Tudor Vladimirescu un bărbat umblă dezbrăcat.

”Anunț aici, în special mămicile de fete, să aibe grijă cumva...în TUDOR VLADIMIRESCU pe aleea lângă Profi este un ”ciudat/nebun” care se dezbracă și își arată partea intimă!!!
Poate e un recidivist sau psihopat...
Nici nu vreau să mă gândesc la un episod cu fetițe mergând la școală și să le apară acest individ în față...”,
este mesajul pe care pitesteanca l-a postat pe rețeaua de socializare. 

CITEȘTE ȘI ... CONCURS: Cină în doi de Valentine`s Day!

Deși mămica, speriată de imaginea pe care a văzut-o în parc, a avut timp să posteze pe Facebook, nu a sunat și la organele abilitate pentru a se lua măsuri.

”Știu despre această situație. Astăzi de dimineață, am văzut postarea pe Facebook. Trecuseră două ore de când mămica respectivă se plângea că a văzut un individ dezbracat în parc. Evident, imediat s-a deplasat un echipaj în zonă. Colegii mei nu l-au identificat pe individ, dar vor rămâne să supravegheze zona. 

Trag un semnal de alarmă pentru toti cetățenii. Atunci când se confruntă cu o problemă să nu se rezume doar la a posta pe Facebook. Rezolvarea nu este acolo. Primul lucru pe care femeia ar fi trebuit să-l facă era să ne anunțe pe noi, pentru a putea interveni în cel mai scurt timp.
Mulți cetățeni procedează la fel. În loc să sune în dispecerat, la numerele: 0348 911 sau 0248 210 230, aleg varianta de a se plânge pe rețelele de socializare.

Repet: pentru a putea fi eficienți și a rezolva situații similare e nevoie să fim informați la timp.
În cazul de fața, noi nici nu am fost sesizați.”,
a declarat, pentru Sursata.ro, Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.