Argeșeanul dat dispărut a fost găsit mort!

Update


Bărbatul de 35 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care a dispărut de acasă pe 15 decembrie a fost găsit mort. Potrivit anchetatorilor, omul era într-o zonă împădurită din marginea localității. A fost găsit spânzurat. În urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului.

„Cercetarile continua, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul persoanei, in cauza fiind intocmit dosar penal conform art. 192 din Cod Penal”, transmit polițiștii argeșeni.


Stire inițială

Un argeșean, în vârstă de 35 de ani, a dispărut, duminică, din municipiului Curtea de Argeș. Acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia și oamenii legii îl caută în tot județul.

CITEȘTE ȘI ... Cea mai caldă iarnă din ultimii ani. Nici Hotelul de Gheață nu se construiește încă

Semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate 76 de kg, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, față ovală, poartă barbă, prezintă semn particular, din naștere, de culoare roșie, în zona occipitală a capului.

Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni negri, geacă din piele neagră, tricou albastru, cămașă albastră, în dungi,  adidași negri, rucasac gri. 

CITEȘTE ȘI ... Microbuz plin cu români- răsturnat în Germania

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721519.