Și-a bătut crunt fetița și soția. Bărbatul, lăsat în libertate | Sursa Ta

Violența în familie este tot mai prezentă. Astazi, un alt caz s-a finalizat cu internarea la ATI a unei fete de 13 de ani și a mamei sale, după ce au fost agresate de cel care le era tată și soț.

CITEȘTE ȘI ... Argeșeni reținuți pentru violență în familie! Unul și-ar fi amenințat și agresat mama iar altul soția

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în Mioveni, după ce bărbatul a ajuns acasă de la serviciu. Cei doi soți s-au luat la ceartă, motivul fiind gelozia bărbatului, acesta suspectându-și nevasta de infidelitate. Fata a intervenit să-și salveze mama din mâinile tatălui, ceea ce l-a înfuriat și mai rău, tăbărând atât pe fiica, cât și pe soție.

 Cele două ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitești cu leziuni serioase: fracturi, rani la cap și abdomen.

CITEȘTE ȘI ...(video) Scandal monstru la Bascov! Ca să nu-i plece fiii în club, a spart geamurile mașinii

Referitor la acest caz, managerul Spitalului de Pediatrie din Pitești, doctorul Tudor Ionescu, a declarat:

►”În urma anamnezei făcute de medic s-a constatat că este vorba de o agresiune. Totodată, și mama minorei era agresată, în prezent fiind internată în secția ATI a Spitalului de Pediatrie, împreună cu copilul.


Copilul are o fractură al antebraț.

Ca bilanț lezionar, fata este stabilă în momentul de față, dar prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie tocaco-abdominală cu modificări ecografice.
Bilanțul lezionar este destul de serios și amenințare vitală destul de puternică.”


În acest caz, oamenii legii l-au reținut pe agresorul de 38 de ani. De asemenea, pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție, valabil pe o perioada de 5 zile, care îi interzice să se apropie de soția și fiica sa. Poliștii au deschis un dosar penal pentru infracțiuni de violență în familie. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de arestare preventivă.


►"În urma unei sesizări venite de la o unitate medicală, poliţiştii din (...) Mioveni au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi au reţinut un bărbat de 38 de ani. Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 29 mai, acesta şi-ar fi lovit atât soţia, cât şi fiica minoră. După întocmirea chestionarului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălina Epure.

 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, 2 iunie:

Bărbatul care și-a bătut crunt fetița de 13 ani și pe mama sa a fost dus, luni, în fața magistraților de la Judecătoria Pitești. Aceștia au decis ca agresorul să fie plasat sub control judiciar și cercetat în libertate.