Bărbat bătut în Centrul de Carantină din Pitești! Au intervenit jandarmii

Bărbat bătut în Centrul de Carantină din Pitești! Au intervenit jandarmii


Scandal, noaptea trecută, în Centrul de Carantină din Pitești, acolo unde jandarmii care asigurau paza au fost solicitați de către unul din carantinați să intervină în interiorul centrului, deoarece 3 bărbați s-ar fi luat la bătaie.

Jandarmii au fost nevoiți să intre în incinta imobilului, depistând 3 bărbați care se aflau pe hol în dreptul camerelor repartizate. Unul dintre aceștia prezenta urme de sânge pe față, iar altul pe braț, iar când au fost întrebați despre cele întâmplate unul dintre ei a declarat că a fost agresat de ceilalți doi. 

„În această cauză jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, art. 2, pct. 24 provocare ori participarea efectivă la scandal , două amenzi în valoare de 800 de lei și un avertisment, și de asemenea au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele celor trei bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor”, prevăzută și sancționată de art. 352 Cod Penal, întrucât aceștia nu au respectat măsurile de carantină, și anume au părăsit camerele în care sunt carantinați.  Documentele întocmite în această cauză au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor”, au transmis jandarmii argeșeni.